Myynti- ja toimitusehdot

Tiliasiakkuus ja verkkokauppamme ovat tarkoitettu yrityksille, yhdistyksille ja järjestöille. Asiakasyrityksellä tulee olla toimitus- ja laskutusosoite Suomessa ja yrityksen tulee olla Kaupparekisterissä (Y-tunnus). Laskutusosoite myönnetään luottotarkistuksen jälkeen.

Asiakkaaksi voivat rekisteröityä suomalaiset yritykset, yhdistykset ja järjestöt. Ostaminen ei edellytä rekisteröitymistä, jolloin voitte asioida noutomyymälässämme Satakunnankadulla.

 

Näin tilaat

Verkkokaupastamme:

  • Verkkokauppaamme pääset TÄSTÄ

  • Verkkokauppamme palvelee 24/7

  • Verkkokauppaamme saat tunnukset täyttämällä tilinavauslomakkeen. Jo olemassa oleva asiakas voi kysyä tunnuksia verkkokauppaamme osoitteesta asiakaspalvelu@tampereenkonttorikone.fi.

Asiakaspalvelustamme:

  • Myyjämme antavat mielellään lisätietoa tuotteisiin liittyen numerossa 03-2251600 tai asiakaspalvelu@tampereenkonttorikone.fi. Yhteystietoihin pääset TÄSTÄ.

  • Asiakaspalvelumme palvelee arkisin klo 8.00-17.00.

MYYNTIEHDOT

Noudatamme seuraavia myyntiehtoja ellei sopimuksessa tai tarjouksessa toisin mainita.

  • Hinnat alv. 0%. Hintoihin lisätään arvonlisävero. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.

  • Maksuehto 14 päivää netto, ellei toisin ole sovittu.

  • Maksuviivästyksistä perimme 8,5% koron sekä huomautus- ja perintäkulut.

Toimitusehdot

Verkkokaupassa, puhelimitse tai sähköpostitse tehdyt tilaukset käsitellään heti ja ovat asiakkaalla 1-7 vuorokauden kuluttua tilauksesta ellei toisin ilmoiteta. Toimitamme tavarat omalla kuljetuspalvelullamme tai postirahtina riippuen asiakkaan paikkakunnasta. Toimitusmaksu lähikuntiin 12,90 alv 0% (Tampere, Nokia, Ylöjärvi, Kangasala, Lempäälä, Valkeakoski, Akaa, Pälkäne). Noudot myymälästämme veloituksetta. 

Jälkitoimitukset

Jälkitoimitukset toimitamme asiakkaalle veloituksetta.

Palautukset

Toimituksillamme on 8 päivän huomautusaika. Jos toimituksessa on virhe, tuote on viallinen tai haluatte palauttaa tuotteen, ottakaa yhteys yhteyshenkilöönne tai asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@tampereenkonttorikone.fi, josta saatte tarkemmat palautusohjeet. Huomioittehan, että palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön, myyntikelpoinen ja alkuperäisessä myyntipakkauksessa. Palautuksia painetuista tuotteista ja erikoistilauksista, jotka on toimitettu tilauksen mukaisina, otamme vastaan vain siinä tapauksessa, että toimitettu tuote on virheellinen.

Takuu

Tuotetiedoissa on kerrottu tuotteen mahdollinen takuuaika. 

Omistusoikeuden ja vastuu

Tavara siirtyy tilaajan omaisuudeksi, kun se on kokonaan maksettu. Vastuu tavaraan kohdistuvasta vahingosta siirtyy tilaajalle luovutushetkellä. 

Ylivoimainen este (Force Majeur)

Lakko, työsulku, tulipalo, konerikko, raaka-aineiden puute, viranomaistoimenpide tai muu myyjästä riippumaton ylivoimainen este vapauttaa toimitusvastuusta. Tilaajalla ei ole oikeutta vaatia tämän johdosta vahingonkorvausta.