TUOTEVALIKOIMAMME

Toimistotarvikkeet.jpeg

TKK Toimistotarvikkeet

Toimistotarvikkeita jo vuodesta 1944 asti. Kestävät ja laadukkaat tarvikkeet jokapäiväiseen käyttöön sekä kotiin että toimistoon. Arkistointi, kirjoitusvälineet, kovamuovituotteet, pientarvikkeet, nitojat, lävistäjät, teipit, liimat, pikahakutelineet ja kalenterit. 

ergonomia.jpg

TKK Ergonomiaratkaisut

Työhyvinvoinnin rooli kasvaa jatkuvasti. Valikoimastamme löytyy maan johtavat ergonomiatuotteet tuolit, hiiret, sähköpöydät, työpistematot, aktivointilaudat, valaistus ja paljon muuta. Etsitään yhdessä ratkaisut parempaan työergonomiaan! Laitetaan nuppi ja kroppa kondikseen!

kahvio.jpeg

TKK Kahviotuotteet

Kuka vetää lyhimmän tikun ja joutuu tällä kertaa kahvin haku reissulle? Ei enää! Nyt kaikki helposti samalla toimituksella meiltä. Kahvit, elintarvikkeet, kertakäyttöastiat, kattaus, keittimet ja keittiötarvikkeet suoraan kahvipöytäänne toimitettuna.

saniteetti.jpeg

TKK Saniteetti- ja hygieniatuotteet

Pidetään yhdessä paikat puhtaina. Kauttamme saat käsipyyhkeet, wc-paperit, teollisuuspyyhkeet sekä annostelijat työpaikallesi! Ja jos tämä ei riitä niin samalla toimituksella pesu- ja puhdistusaineet sekä siivoustarvikkeet ja –välineet että roskapussit.

printing.jpeg

TKK Paperit ja tulostus

Kopio- sekä tulostuspapereiden että muiden paperitarvikkeiden kuten lehtiöiden, vihkojen, tarrojen, viestilappujen ja kirjekuorien tilaaminen onnistuu helposti kauttamme!

Värikasetit.jpeg

Värikasetit

Valittavanasi ovat alkuperäiset värikasetit usealta tunnetulta merkiltä tai edullisempi ja ympäristöystävällinen Nordic Office –tarvikevärikasetti. 

it.jpg

It- ja esitystekniikka

Vuoden 2014 alussa myimme viimeisen konekirjoituskoneen. Nykyään tarjoamme toimistotyöhön sopivia laitteita laidasta laitaan sekä oheistarvikkeita. Tilaa paikan päälle toimitettuna tulostimet, valkokankaat, laser-osoittimet, fläppitaulut, hiirialustat, puhdistustuotteet ja paljon muuta. Kysy lisää!

safe.jpg

TKK Turvallisuus

Pyydä meidät kartoittamaan yrityksesi tietoturva! Tuhoojat, kassakaapit..

ensiapu.jpeg

TKK Ensiapu

Ensiapuasemat, -kaapit, -pakit ja –laukut, laastarit, haavapyyhkeet, silmänhuuhtelu, ensiapuohjeet ja –opasteet kuin myös täydennystuotteet.

TKK Painotuotteet

Haluatko yrityksenne kirjekuorista juuri teidän näköiset? Kauttamme onnistuu mm. kirjekuorien, kynien ja muovitaskujen painatus haluamallasi logolla.